Menu

Allereerst de organisatie bedankt voor de mooie middag. Alleen al door een kort gesprek met dhr.van Henten was het de moeite waard voor mij. Nog steeds diezelfde twinkeling in zijn ogen als hij het over reizen heeft. Toch ook nog aardig wat bekenden uit de examenklassen 1978 gesproken en het leek even of het gebouw en de lokalen weer van ons waren. Ik kijk uit naar een volgende reunie.

Henk Rohaan
op 26-11-2022

Verrassend: 19 November 2022. Waarom? Omdat hij zo ànders was dan eerdere WdZ reünies! Dit maal moest men "shoppen" om het eigen bouwjaar terug te vinden, i.p.v. een lokaal per lichting. Resultaat: Een eivolle binnenkomstzaal. Volgende keer beter! Dit maal dus, als bouwjaarder 1952 (de oudste lichting) maar eens lekker "shoppen" tussen de jongelui. Dat bleek een schot in de roos. Gelukkig en ook teleurgesteld huiswaarts naar Berkel-Enschot na 700 i.p.v. de gebruikelijke meute van 1.200 te hebben geterroriseerd met ouwe lullenpraat! Jaap van Henten en ik kaartten nog lekker samen na en bieden ons aan, bij leven en welzijn, bij het volgende festijn mee te coördineren! 😄 P.S.: Het gebouw moet BLIJVEN! Start daartoe een actie. Verbanning naar een karakterloze nieuwe blokkendoos aan de Franse Kampweg zou een gotspe zijn!

Aernout Bakels
op 23-11-2022

Wat vliegt de tijd! Ik kan helaas niet naar de reunie komen, want ik woon tegenwoordig in de VS (eigenlijk al sinds 1978, met uitzondering van een paar jaar in Japan en Nederland). Bij deze dus de groeten aan iedereen!

Jan Lucassen 1972-1978
op 11-11-2022

Lokaal 209... daar liggen aardig wat herinneringen. Toch nog ff kijken als het gesloopt gaat worden.

Johan van den Hoven
op 08-05-2022

beste vrienden van het willem   Wat fijn ,dat er weer een reunie komt Weer oude col legaas en leerlingen  uii de vorige eeuw ontmoeten Na28 jaar aan het Willem  Aardrijkskunde gegeven met ekskursies en werkweken en en veel verhalenen nog veel meer ,volgde eenperiode van reizen en rust. Het was  een helegoeie tijd  met heel veelgoeie herinneringen Nu nog even kijken in lokaal209 ,voordat het afgebroken wordt. Dan weer herinneringen ophalen van meer dan eenkwart eeuw geleden [ja, ik word 87 jaar]. Hopenlijk komen er veel mensen,die in de  lange tijd geleden op school waren, nu weer naarschool  ,    en hoop veel oude bekenden te zien Ik kijk er naar uit .    hart groeten van aard, leraar Jaap van henten

jaapvanhenten
op 03-03-2020